Your Ad Here

Thursday, December 29, 2011

Saturday, December 24, 2011

Angry Birds Seasons - Ham'O'Ween



source: http://youtu.be/D8f4EnDrNwU

Angry Birds presents a spooky Halloween adventure! The Blue Birds are out trick-or-treating when they run into a big surprise -- the newest Angry Bird! He starts out small, but don't let his looks deceive you. It's going to be all tricks and no treats for the pigs!

Also make sure to check out Ham'o'ween, the newest update for Angry Birds Seasons. Pursue the pigs through 30 levels filled with pumpkin patches, exploding jack-o-lanterns, and creepy skeletons, lit by a full moon and eerie lantern light. Complete all the levels to find some special Halloween surprises!

Become a Facebook fan: http://www.facebook.com/angrybirds
Follow us on Twitter: http://twitter.com/angrybirds
Buy Angry Birds merchandise: http://shop.angrybirds.com

Download Angry Birds Seasons:
- iPhone or iPod touch http://bit.ly/ni2I2Q
- Android http://amzn.to/oSNS6f
- iPad ‪http://bit.ly/oc710R
‬
- Symbian^3: ‪http://bit.ly/hzYCAr
‬

Friday, December 16, 2011

Mission: Impossible 4 - Ghost Protocol



Subscribe http://ow.ly/3UVvY | Facebook http://ow.ly/3UVxn | Twitter http://ow.ly/3UVyA

Release Date: 21 December 2011
Genre: Action | Adventure | Thriller
Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton
Directors: Brad Bird
Writer: Josh Appelbaum, André Nemec
Studio: Paramount Pictures

Plot:
The IMF is shut down when it's implicated in the bombing of the Kremlin, causing Ethan Hunt and his new team to go rogue to clear their organization's name.

Friday, December 09, 2011

Sunday, November 20, 2011

Ruth

A remarkable testimony of great obedience and faith, this is a message for the entire family! A love story for all ages!


1/4 http://youtu.be/XA9CvsjZavc


2/4 http://youtu.be/fxzJFmAxQX8


3/4 http://youtu.be/Wu6OLRmWYic


4/4 http://youtu.be/k2AEnWsPgCo

The Story Keepers 1 - Breakout


1/4 http://youtu.be/hhr_lmUJRAM


2/4 http://youtu.be/0YIR3OZ7ejg


3/4 http://youtu.be/BIr1b2UWR_g


4/4 http://youtu.be/cX-jK9QafGc

Friday, November 18, 2011

Wednesday, November 09, 2011

The Story Keepers 2 - Raging Waters



1/3 http://www.youtube.com/watch?v=ULqt98SDjC4



2/3 http://youtu.be/VOS1u3xHcrk



3/3 http://youtu.be/bbeGMc16gE4

Wednesday, October 26, 2011

Justice League Online Game Trailer [HD].



source:
http://youtu.be/6eFkx65ZhAE

The Three Musketeers 3D (2011) - Official Trailer [HD]



The 3 Musketeers return in 3D - and this time a great line-up of actors.
The hot-headed young D'Artagnan along with three former legendary but now down on their luck Musketeers must unite and defeat a beautiful double agent and her villainous employer from seizing the French throne and engulfing Europe in war.

Coming to theatres on October 14, 2011
Starring: Orlando Bloom, Luke Evans, Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Milla Jovovich, Christoph Waltz, Mads Mikkelsen, Til Schweiger, Juno Temple, Ray Stevenson

Source: http://youtu.be/mQd3MwT2fAM

Tuesday, October 25, 2011

catatan online pribadi andry

  • 1. Apa kesan pertama anda saat bergabung di group Musik Klasik Indonesia (MKI) ?
    Anggotanya aktif-aktif, berpengetahuan, banyak info bagus jadi saya yang orang awam untuk musik klasik ini bisa lebih menikmati musik klasik secara live, menambah wawasan, mempertajam taste dan memantapkan musik klasik sebagai sumber inspirasi.

    2. Apa hal_hal yang anda sukai dari group MKI?
    Sangat informatif, dan kuis-kuisnya juga fun (apalagi kalau menang, heheh), jadi saya juga tahu harus start dari mana kalau mau mulai dengar2 musik klasik.

    3. Apa yang diperlukan MKI agar group ini bisa semakin berkembang?
    Coba ajak para dedengkot musik klasik Indonesia lain untuk bergabung, misalnya Addie MS & Maylaffayza

    4. Adakah info - info seputar musik klasik yang ingin anda ketahui? (yang belum di posting di MKI)
    (....) Ya
    (v) Tidak, sudah cukup info untuk album2 baru, pemain musiknya dsb yang lain tinggal cari di wikipedia.

    Jika Ya, apa saja info yang ingin anda ketahui?


    5. Menurut anda, Bagaimana pekembangan musik klasik di Indonesia? Menurut Anda, Apakah MKI sudah memberikan kontribusi dalam perkembangan musik klasik di Indonesia?

    Selain yang ditunjukkan oleh Addie MS & Maylaffayza, musik klasik di Indonesia masih diasosiasikan pada kalangan atas, dari konser2 bertiket mahal di hotel2 berbintang dsb. Bagi kalangan awam, musik klasik tdk lebih dari musik yang bikin ngantuk.

    Masih adakah dari generasi muda Indonesia sekarang ini yang membuat karya (composer) musik klasik? Itu saya penasaran.

    Ya, MKI sudah memberikan kontribusi yang cukup lumayan tapi memang harus take it slow, one man at a time. Jadi prosesnya seperti pohon yang tumbuh terus bercabang, tidak bisa langsung gembar-gembor buang biaya percuma. Classic is for anyone, but not everybody likes it.


    6. Apakah anda ingin menjadi koordinator MKI?
    (....) Ya
    (v) Belum/Tidak
    over a year ago · Delete Post
  • Hari kelahiran Andry Chang adalah hari Jumat. Berikut ini adalah analisa pekerjaan yang cocok untuk Andry Chang :
    Kamu adalah orang yang berbakat di dalam pekerjaan sebagai Pengarang, Atlit, Pengusaha Percetakan dan Penerbit, serta dapat pula sebagai Mubaliq. Tetapi yang paling cocok dan mengantarkan ke arah sukses yang gemilang adalah pada profesi Penerbitan. Kariernya pun akan me...ningkat dengan gemilang, khususnya dalam bidang Media Cetak tersebut.
    Pekerjaan yang Cocok:
    웃 : Pengarang
    웃 : Atlit
    웃 : Pengusaha Percetakan dan Penerbit
    웃 : Mubaliq
    about 12 months ago · Delete Post
  • #agesign music stores don't sell cassettes anymore.

    #agesign ppl don't ask for cellphone number or e-mail, they ask for blackberry pin instead.

    #wordsthatcanstartawar we are better than you, so we deserve to live more than you do. (it happened soo many times)

    #wordsthatcanstartawar ENOUGH!

archive discussions from fireheart - facebook group

Tanya (anonymous):

Bung Vadis, kemarin saya diskusi tentang novel perdana gitu
nah, kata anak2 PULPEN, novel perdana ga boleh tebal2, karena penulis ga mau ngambil resiko nerbitin buku berbudget tinggi yang belum tentu laku..
nah, pertanyaan saya, ada ga sih batasan ga tertulis tentang jumlah halaman novel perdana? kalo novel fantasi kan penuh deskripsi, jadi agak sulit dipersingkat..
trus, waktu bung vadis nyerahin naskah fireheart, sempet dikritik ketebelan ga?
over a year ago · Delete Post
#
Andry Chang
Jawab:
(sori jadi disebarluaskan, karena saya rasa ini layak saya simpan dan bagi dgn yg lain)

memang sempat dikritik ketebelan, tapi masalah gak boleh tebal2 atau tidak itu jangan terlalu dipikirkan, yang penting deskripsinya dan ceritanya mengalir gak. Soal jadinya tebel atau tipis itu tergantung plot.

yg bikin ada batasan itu adalah pasar indonesia yg pada dasarnya cenderung memang antipati kalo ada orang indonesia yg bikin novel fantasi bersetting mirip eropa (kecuali segelintir fans fantasi yang sebagian tergabung dlm pulpen dsb) dan penerbit yg gak mau ambil resiko nerbitin buku tebel tapi dengan genre yg pasarnya ngebatasin tadi. jadi ya, dari segi komersil memang seharusnya jangan tebal2.

naskah gue ditolak gramedia, liliput dan gagasmedia juga mungkin dengan pertimbangan tsb, dan pasar juga rada enggan membeli karena harga buku jadi terlalu mahal. dilemanya juga: kalo deskripsi ditambah, buku jadi tambah tebal, dan kalo dibagi2 lagi jadi bbrp seri, plotnya jadi ancur.

dalam kasus gue juga, gue gak mau terlalu banyak pusing dgn batasan2 komersil tadi. walau bagaimanapun negatifnya kesan pasar, apalagi harus gue akui ilmu penulisan g juga blm begitu mantap, gue harus jalan terus. Mau ketebelan kek, kurang deskripsi kek, so what? Yg penting gue terus mengembangkan teknik penulisan gue lewat workshop2, seminar2, buku2 ttg penulisan dsb, kalau perlu buku 1 di-rewrite lagi dan re-publish dalam bentuk lain (utk rewrite jadi dilempar dalam bentuk game di fsaga.blogspot.com). soal penerbit, gue senang ada penerbit yang mau mendobrak batasan komersil tadi dan mempublish karya gue, dan gue harap dia mau menerbitkan karya2 gue yg berikutnya. yah, setidaknya 1 dari 10 di indo lah.

Buku 2 saat ini baru masuk bab 13 dari bab 7-14 di sana utk versi Bahasa Indonesia, and I won't ever stop, no matter what. I've put my heart, my dream and my passion in it, and I won't die in peace until I finished the job. Itu pendirian saya. Sisanya terserah anda.
over a year ago · Delete Post
#
Andry Chang
Tanya (anonymous):
bung vadis, memang kemarin itu saya buat novel 410 halaman, tapi saya lupa pake spasi 1.5, berarti tebelnya bukan main kalo jadi novel..
nah, saya udah pakein spasi, dan saya cutting2, sekrang tinggal 393 halaman...
yang pengen saya tanyain,

1 jumlah halaman segitu kira2 udah cukup dimaklumi untuk diterbitkan blum bung? (masalahnya udah pake spasi 1.5)
2 kalopun biaya produksi kemahalan, apa ga bisa diteken dari kualitas kertasnya aja ya?
over a year ago · Delete Post
#
Andry Chang
Jawab:
1. Dengan spasi 1.5, waktu itu naskah novel gue setebal 330 halaman dan jadinya 500 halaman, kira2 begitulah hitungannya. Yang penting kamu sudah OK dan Pe-de dengan plot dan isi cerita kamu itu.

2. Benar. Sebaiknya usulkan agar kertasnya pakai yg daur ulang, istilahnya "Paperback". Kalau pakai kertas bagus, contohnya novel saya pakai metode "soft cover", harganya kemahalan, gak terjangkau oleh anak-anak SMP dan SMA.

yg penting tuh desain cover depan dan sinopsis cerita di cover belakang. kalau nanti perlu saran ttg itu, draftnya kirim saja ke saya biar saya lihat.
-----------------------

Remembering the officers from FireHeart Facebook Group:

Vadis, God of Eternia
Yulia Tanuwidjaja (Indonesia)
Enia, Sun Goddess of Eternia
Aulya Elyasa
Adair, Dark God of Eternia
Andry Chang (Indonesia)
The Fool: Cristophe Deveraux, the Knight from Arcadia [ remove ]
Khoe Hanny (Indonesia)
The High Priestess: Pope Xylen of Valanis
Titien Djauhari (Indonesia)
Temperance: Genilda Yemima, Water Sorceress from Bresconnor
Pindah Ke Page
The Chariot: Robert Chandler, the Ranger from Lore
Christine Gunawan (Indonesia)
The Empress: H.R.H. Eloise Galford, Princess of Lore
Rivi Hasan (Indonesia)
The Lovers: Agustina Vyrakova, Ice Sorceress from Val'shka
Celia Widjaja (Indonesia)
The Magician: Carolyn, Half-Elf Princess of Thyrine
Tere Adja Deh (Indonesia)
Temperance: Lavennia Iris, Elf Enchantress from Thyrine
Sebastian Olaf
The Hierophant: Eidos Crydias, the Inventor-Chronomancer from Parthenia
Vinsensia Launardo (Indonesia)
The Empress: Sheena Mekh'ta, Corsair Queen from Meshallah
Marijke Grijm (Vancouver Film)
Marjan Genilda, the Soothsayer from Bresconnor
Nicholas Ruby Effendi (Australia)
The Sun: Viscount Adler von Bachmann from Borgia
Cherrie Lestari (Australia)
H.R.H. Elena Martinez-Galford, Queen of Lore
Tristina Ferdianty
The Moon: Zal'fira the Necromancess from Bresconnor
Nindya Koesoemadi
The Star: Ney'varith Ushmiel, the Water Sorceress from Thyrine
Ronny Efendi
Strength: Bragl Dar'gum, the Warchief of Iron Mountain Clan
Shinmen Takezo (Indonesia)
Wheel of Fortune: Kyflynn, Night Elf Assassin
Mario Giovano
The World: Dejan Pavlovic, Hobbit Animorpher
Shirley Wenar (Australia)
Temperance: Elena Galford-Martinez, the Queen of Lore
Alvin Lasanudin (Indonesia)
The Hermit: Rollo Bigstumble, Dwarf Priest of Grad
Sophie Tiberius Kirk
Klarisse Chandler the Weaver of Arkvale, Lore
'Liung Hartono'
The Hanged Man: Desmond Edmundsen, the Bjordan Berserker-Blacksmith
Pro Resensi (Indonesia)
Wheel of Fortune: Quazar Gykkos-Assis the Centaur, Aurora Captain
Magdalena Setiadi (Indonesia)
The Star: Genilda Pamela of Bresconnor
Hendry Satia Negoro
The Emperor: Marcus Deveraux, Emperor Sage IV of Arcadia
Astrid Hadi
The World: Carolyn Deneuve, Elf Queen from Thyrine
Williem Jonatan (Universitas Katolik Parahyangan)
Justice: Bernides Jiffy Jay, Morbit Priest of Valanis

sing along with me! 1./1512./2524./4323.1/4.432/3.321/2.5./
1./1512./2346./6545.1/6.654/5.543/2.5./ for fireheart game theme song - song under construction.
-----------------

Perginya Sang Fajar
Delete Topic|Reply to Topic
Displaying all 5 posts.

*
Andry Chang
Cahaya fajar, siang benderang
tenggelam di malam kelam

Mentari merenung, adakah sinarnya
menghidupi makhluk segala?
Berharap, tak berkesah?

Akankah fajar baru menjelang?
Ataukah patah asa, akhir dunia?

Entahlah, mentari hari ini sirna
Telah berpancar sedaya upaya

Biarlah mentari esok berkiprah
dan hari ini tidur damai
di pelukan mesra purnama
over a year ago · Delete Post
*
Andry Chang
Rencana penggunaan:
Puisi kematian Quazar Gykkos-Assis, kapten kapal udara Aurora

FireHeart - Legenda Paladin
Buku Tiga: Sang Satria Suci
over a year ago · Delete Post
*
Andry Chang
Christi Pramudianti Wihardjono pada 22 Juni 12:25
Jika sang mentari terus bersinar,apakah ada asa yang menjelang ? Jika mentari telah sirna apakah asa dapat ber kata ? Bahwa esok mentari akan bersinar lagi ??

Andry Chang pada 22 Juni 12:28
selama masih ada mentari esok di dunia ini, masih ada asa. mentari hari ini cukuplah untuk hari ini.

Andry Chang pada 22 Juni 12:29
jangan berhenti berharap pada mentari esok, yang akan datang sebagai mentari hari ini...
over a year ago · Delete Post
*
Andry Chang
Kylie Chow pada 22 Juni 12:38
mantap y ko....puitis banget.... :D
blekah aku berharap mentari esok bs membawa perbedaan dlm hidupku???hehe...

Andry Chang pada 22 Juni 12:44
hey, anything can happen. god create the sun to light up a new day. a new day brings up a new hope. selama kita masih bernafas
over a year ago · Delete Post
*
Andry Chang
Sylvia Varaz pada 22 Juni 13:18
betul sekali Dry...selama matahari msh bersinar...
disana msh ada harapan untuk menggapai hari esok...
dan yg terpenting percaya dan serahakan semua
padaTUHAN sang PENCIPTA...

VadisQuotes - Retrieved from Vadis E-Zine Page on Facebook

  • Yeah, I thought I might try to save some of the shoutouts and quotes I've posted in Facebook and my blogs, just for keeps. Hope the Facebook Admins don't erase this page as they did to my previous page, FireHeart.

    Here goes the first:

    "With little power, comes unbearable responsibilities."

    "Sowing negligence and reaping disaster."
    over a year ago · Delete Post
  • "Ahh, nothing like bad coffee to start a good day."

    "The Return of Mr. Koff and Ms. Sniff"

    Hey, you guys can post your own shouts here too!
    over a year ago · Delete Post
  • my deepest condolences of the passing of the king of pop, michael jackson. wacko jacko has been my source of inspiration. you have done so much and light up the world with your songs. rest in peace... come to inspire, to delight, and gone too soon..
    over a year ago · Delete Post
  • Henny Karissoh some of the hardest things in life come when u have 2 make decision using ur brain instead of ur heart..
    over a year ago · Delete Post
  • post-presidential electoral: "hey, i made antennae sprout from a candidate's head!" "beware - the invasion of the blue-pinkies! somebody call m.i.b.!!" (damn i'm too creative for my own good)
    over a year ago · Delete Post
  • bj: My life is an adventure to find home, to where I'll go back when I've had enough adventures.

    zin: Nope. Life is a medium for the holy spirit to work impacting the lives of others by you glorifying the living Christ.

    bj: yeah that too. but eventually you'll have to find a way home, your true home with god in heaven. that's when God sez "you have worked enough, you have glorified my name, now come, rest by my side." it's not entirely my thought, someone else told me that and i think he got a point.

    and this world... it's a battlefield, a jungle of adventures, and a field to sow, grow and reap.
    over a year ago · Delete Post
  • Tweet and Quote Archives - Vadis

    starting from ground zero? at least it's better than someone who's in ground minus & thinks he's gotten anywhere.

    i fear a mob of crazy monkeys more than #malaysiacheatlaser come, fellow countrymen! we must keep sportsmanship to the very end!

    saya sumbang yel2: ee oa eo, laskar garuda maju tak gentar. ee oa eo, berjuang jayakan indonesia (dinyanyikan).

    u must overcome all pressure, no matter how hard it is. that's what it takes to be a pro.

    Merry Christmas for all, and may Lord Almighty watch over you like a sentinel on the wall.

    Q: I wonder how Argus Filch managed to keep on the job guarding Castle Hogwarts? It's like the most boring job of all.
    A:rumors said filch was paid 3 galleons per hour guarding hogwarts alone. that's why his name was filch, acronym of filthy rich.

    Q: Well then, where is all the money? He doesn't seem rich at all.
    A1: in gringotts, of course. and argus filch secretly donated a bit of his fortune to the world squib foundation. all rumors.
    A2: paying for a quick course in magic and mrs. norris' beauty treatment.
    A1: yeah, that too, lol.
    about 10 months ago · Delete Post
  • Gimme back Hollywood, or I better knock some on wood.
    Gimme back my good time, or my bad time is yours to blame.

Wednesday, October 19, 2011

Guini Pig SINGING



My Guini Pig singing "too good to be true". I discovered his talent this morning...so I set up a mic and started filming the little fella. He regards himself as Robbie Williams 2...Enoy =)
________________________
Because of all the requests: The programm I used was "CrazyTalk". You can download the demo here: http://www.reallusion.com/crazytalk/

It's down, it's fun, Yo!

Tuesday, August 16, 2011

Captain America: The First Avenger Movie Trailer 1 Official (HD)



Captain America Cast: Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper, Toby Jones, Neal McDonough, Derek Luke, and Stanley Tucci.

Captain America: The First Avenger Synopsis:
"Captain America: The First Avenger" will focus on the early days of the Marvel Universe when Steve Rogers (Chris Evans) volunteers to participate in an experimental program that turns him into the Super Soldier known as Captain America. As Captain America, Rogers joins forces with Bucky Barnes (Sebastian Stan) and Peggy Carter (Hayley Atwell) to wage war on the evil HYDRA organization, led by the villainous Red Skull (Hugo Weaving.)

Captain America: The First Avenger trailer courtesy Paramount Pictures and Marvel Entertainment.

source: http://youtu.be/-J3HfllvXWE

Tuesday, July 26, 2011

Frankenstein (1931) - 1/7



source:
http://youtu.be/f_d_1QLbmQw

Mary Shelley's Frankenstein (1994) trailer



source:
http://youtu.be/Lg17y6iz7Xs

Mary Shelley's Frankenstein grunted to the circuit in 1994. Made by Columbia, Kenneth Branagh sought to remake Mary Shelley's clasic book Frankenstein. Unfortunately, poor casting choices (Robert Deniro as Frankenstein?!?) and a sub-par script sent this film into the giant holes of mediocrity. But the trailer sold it well AND kicked ass.

Show me Show me intro - CBeebies



Lots of Singing and Dancing from Chris & Pui
source:
http://youtu.be/f1tcJmnj2ik

Momo's Song From Show Me Show Me



http://youtu.be/C7B05oUdkKY

Friday, July 15, 2011

Transformers 3 Dark of the Moon Trailer 3 Official (HD)



Watch the new Transformers 3 Dark of the Moon trailer otherwise known as Transformers: Dark of the Moon. Show more action then the teaser trailer, this should get you excited for the third film of the popular franchise. Directed once again by action director Michael Bay, Transformers 3 is set to hit theaters July 1, 2011.

Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro and Ramón Rodríguez are set to reprise their starring roles, with Peter Cullen returning as the voice of Optimus Prime, and Hugo Weaving also returning the voice of Megatron.

Transformers 3 is being released by Paramount Pictures and produced by Steven Spielberg. A new main leading lady has been cast in this 3rd installment of Transformers, English model Rosie Huntington-Whiteley who replaces Megan Fox. Transformers 3 Dark of the Moon trailer is provided by Paramount Pictures.

source: http://youtu.be/kHRf01Gjosk

Transformers 3 Dark of the Moon Teaser Trailer - Official (HD)



source: http://youtu.be/3H8bnKdf654

Watch the new Transformers 3 Dark of the Moon trailer otherwise known as Transformers: Dark of the Moon. This new trailer is a full 2 minute long mini-story setting up what looks to be another epic Transformer film. Directed once again by action director Michael Bay, Transformers 3 is set to hit theaters July 1, 2011.

Although in this Transformers: Dark of the Moon trailer we don't see a whole lot of the actual Transformers, we do get to see a cool back story that takes place on the first moon landing. We also don't get to experience what the film looks like in 3D since it will be released in 3D.

Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro and Ramón Rodríguez are set to reprise their starring roles, with Peter Cullen returning as the voice of Optimus Prime, and Hugo Weaving also returning the voice of Megatron.

Transformers 3 is being released by Paramount Pictures and produced by Steven Spielberg. A new main leading lady has been cast in this 3rd installment of Transformers, English model Rosie Huntington-Whiteley who replaces Megan Fox.

Thursday, May 26, 2011

X-Men: First Class Movie Trailer Official (HD)

http://youtu.be/o8ccSiH4olo

Watch the THOR trailer: http://bit.ly/Thor-trailer

X-Men: First Class hits theaters on June 3rd, 2011.

Cast: James McAvoy, Michael Fassbender, January Jones, Zoe Kravitz, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon, Benjamin Walker, Lucas Till, Caleb Landry Jones, Nicholas Hoult, Edi Gathegi, Bill Bilner, Oliver Platt, Jason Flemyng, Ray Wise

X-Men: First Class charts the epic beginning of the X-Men saga, and reveals a secret history of famous global events. Before mutants had revealed themselves to the world, and before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Not archenemies, they were instead at first the closest of friends, working together with other Mutants (some familiar, some new), to stop Armageddon. In the process, a grave rift between them opened, which began the eternal war between Magneto's Brotherhood and Professor X's X-Men.

X-Men: First Class trailer courtesy 20th Century Fox.

Fast Five - Official Trailer 2 [HD]



http://youtu.be/FDOBLS8m2yE

Release Date: 29 April 2011
Genre:
Cast: Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson
Director: Justin Lin
Writers: Chris Morgan
MPAA: N/A
Studio: universal Pictures

Plot:
Dominic and his crew find themselves on the wrong side of the law once again as they try to switch lanes between a ruthless drug lord and a relentless federal agent.

Saturday, April 23, 2011

Rio

http://youtu.be/_1FvV_TZ440

Blu a rare Macaw (He is the last male of his kind) is forced to leave his homestaste of Minnesota to meet Jewel (She is the last female of her and Blus kind) in Rio De Juinero. Blu first meets Nico and Pedro when he arives at Rio who gives Blu advice about Brazilian ladies. When Blu meets Jewel he takes nico and pedros advice and fails/gets rejected. later that night Blu and Jewel are kidnapped by poachers who think they can sell them for a fortune. Blu and Jewel escape but there forced to walk (since Blu cant fly and he is chained to Jewel.) The poachers pet bird Nigel goes and tells his monkey friend Fernando and tells him and his monkey friends to find and catch Blu and Jewel. After meeting Rafael Blu trys to fly but ends up failing in an near life death experiance. They then run into Nico and Pedro and go to a bird club and dance. Fernando spots them and tells them to come with him. That then sparks a war between Birds and Monkeys. Blu and Jewel get out and meet Rafael and Luiz who then breaks there Blu amd Jewels chain on there leg. As Jewel goes for a fly around rio she gets caught by Nigel. Nico and Pedro tell Blu that Jewel got caught.. Blu then goes to get Jewel.

Friday, March 11, 2011

Unity3D Scripts |

Unity3D Scripts |

design3 can help you master Unity
We offer fundamental through advanced training.
design3 offer fundamental through advanced training.

UnityScript Editor
http://www.arsoftware.co.uk/products_unityscripteditor.php
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=51129
—————————————————————————
http://www.unifycommunity.com/wiki/index.php?title=Scripts

RapidUnity Scripting Reference
http://www.alabsoft.com/scriptref.shtml

Scripting Reference Printable File
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=54900

About Scripting
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=20571

Editor scripts
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=24690

Hidden stuff in Unity (PerlinNoise, ToolbarSearchField, terrain system)
http://forum.unity3d.com/threads/52308

Official Boo Scripting Resource Thread
http://forum.unity3d.com/threads/72458
—————————————————————————
Scene draw script – Highpoly-lowpoly switch with distance
http://forum.unity3d.com/threads/75624

AntiPiracy Prevention
http://www.otakunozoku.com

Score & Level System
http://www.otakunozoku.com

Unity and PHP login script
http://forum.unity3d.com/threads/24721

Pick up objects and counter
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=60201

Lightweight UnityScript XML parser
http://forum.unity3d.com/threads/38273

Adjust Animation speed directly from Inspector
http://solvethesystem.wordpress.com/2010/09/02/changing-animation-speeds-in-the-inspector/
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=63454

Simple AudioManager
http://www.blog.silentkraken.com/2010/04/06/audiomanager

Replacement Splatmap (replace the Terrain Splatmap or Lightmap)
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=43916

Split String and remove element from array
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=58647

Polymorphism with javascript
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=60766

Coroutines in Unity3d
http://www.blog.silentkraken.com/2010/01/22/coroutines-in-unity3d/

Custom cursor script
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=59012
http://www.unifycommunity.com/wiki/index.php?title=Simple_Custom_2D_Pointer
http://www.unifycommunity.com/wiki/index.php?title=Custom_2D_Pointer

How to make a timer in the game
http://answers.unity3d.com/questions/4009/how-to-make-a-timer-in-the-game

Lightning Effect
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=9667

Random Hue Colors
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=12797

Teleport Scripts
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=48956

Teleporting Back and forth
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=47088

High-Speed, Off-Screen Particles Optimization
http://technology.blurst.com/off-screen-particle-optimization/

Menu system (contains Login system plus extras)
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=24146

Create destructable buildings
http://drunkenlizardgames.blogspot.com/2010/09/we-offer-script-today.html
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=63939

Demolition
http://forum.unity3d.com/viewtopic.php?t=52261

Master Server for Service on Windows Servers
http://forum.unity3d.com/threads/75710

Thursday, March 10, 2011

Friday, February 11, 2011

Wannabe Professional?

You want to be a professional? ACT like one (great tips!)
oleh Shienny Megawati Sutanto pada 11 Februari 2011 jam 15:27

When you meet unpublished writers/ author/ illustrator/etc who act like pros, you form the immediate impression that it's only a matter of time before they make it. This impression is not lost on agents and editors.

So what are the marks of a professional?

1. Grooming. Successful writers-in-waiting look professional. They do not come off as slobs or slackers. They dress sharply though unpretentiously. They say you can't judge a book by its cover, but we do it all the time with people. Don't shoot down your first impression by looking unkempt or having stink-breath that can kill low flying birds.

2. Industry knowledge. Professionals know something about their profession. They spend time reading blogs and books and the trades, though not to the exclusion of their writing.

3. To the point. A pro has the ability to focus on what the other person (e.g., an agent) will find valuable and, most important, can deliver that in a concise and persuasive manner. You should be able to tell someone, in 30 seconds or less, what your book is about, in such a way that the person can immediately see its potential.

4. Courtesy. Common courtesy goes a long way. If you have an appointment with an agent, be there two minutes early. When you're done, thank them. Follow up with a short and appropriate e-mail. Don't call them unless you've been invited to. Don't get angry or petulant, even if there's a reason for it. Burning bridges is never a good career move.

5. Take action every day. Over the long haul, a successful professional in any field is always in a growth mode. Always looking for ways to improve, studying, doing, taking action toward goals. When you do this, day after day, you begin to build momentum. That, in turn, will fuel your confidence and keep you going. And there is nothing an unpublished writer needs more than motivation to keep going.

So . . . keep writing. Keep learning. And act like a pro.


source: http://killzoneauthors.blogspot.com/2010/11/want-to-be-professional-writer-act-like.html

Sunday, January 23, 2011

Bintang Gobak Sodor



sumber: http://www.youtube.com/watch?v=nkzW6wtDWOc

Film Seri Animasi 3 Dimensi "Bintang Gobak Sodor"

RiverStream Hot Tweets

    follow me on Twitter

    riverstream web search

    Custom Search

    My Blog List

    BJ's YouTube RiverStreaming

    Popular Posts